Alumne

Her kan du læse lidt om Social Technology Labs alumne.

 

Kubo

Gennem de sidste to år af deres studietid som civilingeniører indenfor Lærings- og Oplevelsesteknologi har de to stiftere bag KUBO Robot arbejdet på at udvikle en lille robot som afhjælper et af Danmarks fremtidige problemer.

 

Ganske enkelt håndterer den lille robot, KUBO, programmering og teknologi på en helt ny og børnevenlig måde, så børn kan få en grundforståelse for emnet. Programmering anses for at være et overset emne som er vigtigt at få sat fokus på, da det giver børnene en kritisk, kreativ og problemløsende tankegang der er vigtig for det fremtidige arbejdsmarked. Samtidig med at robotten benyttes i en læringskontekst indsamler og sender den data til en app, omkring børnenes fremgang, således at lærere og forældre kan følge med i børnenes fremskridt.

 

Programmeringssproget der understøtter og er specialudviklet til KUBO robotten kaldes Tagtiles, og det er en revolutionerende teknologi, som i kombination med robotten gør det højkomplekse emne håndgribeligt for børn helt ned i 3 års alderen. Tagtiles er brikkerende, som indikerer hvad der kodes sammen for at få robotten til at udfører en opgave. Sproget vil i første omgang være begrænset til et univers af programmering, men på sigt breder sproget sig ud over andre læringsområder som matematik, sprog, musik m.m.

 

Links

En lille robot skal lære børn at begaa sig i det 21. århundrede
KUBO | The Educational Coding Robot for kids in all ages
Kubo Robot: Vi skal sælge 250.000 robotter i 2017
Kubo Robot vinder på Europas største techmesse i Portugal
KUBO Educational Robot for Kids Age 3+
Kubo, the robot that teaches kids to vode, is now available for preorder
Vækstfonden sender dansk Kubo-robot på markedet


KUBO teamet


KUBO robotten